מרכיבים
- מים
- 500 גר' דלעת
- 80 גר' פרמז'ן
- 90 גר' מלח
- 80 גר' חמאה
- ביצה 1
- מלח
- מרווה
תהליך
- חתכו את הדלעת לחתיכות
- הרתיחו את המים עם מעט מלח
- הוסיפו את הדלעת
- המיסו את החמאה עם המרווה
- סננו את הדלעת היטב
- מעכו את הדלעת
- הוסיפו ביצה אחת
- הוסיפו את הקמח
- הוסיפו את גבינת הפרמז'ן
- הכניסו את הניוקי בזהירות למים, אחד אחרי השני
- המתינו מספר רגעים עד שהניוקי יצופו
- הגישו עם חמאה ומרווה